Растерни окачени тавани




ProductNameDescription
Pinhole
Category:   
Растерни окачени тавани

Параметри: 600/600/10

Lovely Warms MF
Category:   
Растерни окачени тавани

Материал: Минералфазер

Параметри - 10мм-600/600

KS 001
Category:   
Растерни окачени тавани

Материал: Минералфазер

Параметри - 12мм-600/600

BC-02
Category:   
Растерни окачени тавани

Материал: Минералфазер

Параметри - 15мм-600/600

SQ-64
Category:   
Растерни окачени тавани

Материал: Минералфазер

Параметри - 15мм-600/600

A246
Category:   
Растерни окачени тавани

Материал: Гипсокартон с PVC покритие

Параметри - 7,5мм-600/600

A-993
Category:   
Растерни окачени тавани

Материал: Гипсокартон с PVC покритие

Параметри - 7,5мм-600/600

A-996
Category:   
Растерни окачени тавани

Материал: Гипсокартон с PVC покритие

Параметри - 7,5мм-600/600

PVC PAR 03 - бял лак
Category:   
Растерни окачени тавани

Окачени тавани с PVC пана

Параметри: 600/600

PVC MK 61-дървесно
Category:   
Растерни окачени тавани

Окачени тавани с PVC пана

Параметри: 600/600

 1  2   Next